VACATURE: GEZOCHT JUNIOR SALES MEDEWERKER

Als sales medewerker ga je in gesprek met potentiële klanten en je weet je enthousiasme voor narrowcasting op een overtuigende manier over te brengen. Je voelt de wensen en behoeften van potentiële klanten goed aan en speelt hierop in. Zie jij jezelf werken bij een groeiende organisatie in de digital signage? Lees dan snel verder!

Wat ga je bij ScreenImpact doen?

Als sales medewerker ben je volledig op de hoogte van de ins en outs van de gebruiksvriendelijke narrowcasting-software die ScreenImpact levert aan haar klanten. Daarnaast ben je nieuwsgierig en houd je technologische ontwikkelingen op dit gebied in de gaten. Met veel gemak benader je telefonisch potentiële klanten om te bepalen of er kansen zijn om met elkaar een samenwerking aan te gaan. Je bent een prettige gesprekspartner en voelt goed aan hoe je het gesprek moet sturen.

Je bent betrokken bij het hele (sales) proces. Je stelt offertes samen die voldoen aan de wensen en behoeften van de potentiële klanten. Ook zorg je voor de juiste uitvoering van deze offertes met je collega’s van de technische dienst. Je werkt in een klein en betrokken team waarin tijd en ruimte wordt gemaakt voor het bespreken (en eventueel uitvoeren) van nieuwe ideeën.

Hoe ziet een dag eruit bij ScreenImpact?

In de ochtend start je natuurlijk eerst op met koffie/thee en het doornemen van je mailbox. Iedere ochtend om 09:30 uur is er een stand-up waarin we de werkzaamheden van de dag met elkaar bespreken, vooral werkzaamheden waarbij we afhankelijk van elkaar zijn komen dan aan bod. De diverse afdelingen (technische dienst, accountmanagement en sales) werken nauw met elkaar samen aan de werkzaamheden voor bestaande en nieuwe klanten. Gedurende de rest van de dag benader je pro-actief potentiële klanten en werk je aan de  nieuwe en lopende offertes.

Wat hebben we te bieden?https://slack-imgs.com/?c=1&o1=ro&url=https%3A%2F%2Fmedia.giphy.com%2Fmedia%2F8Q31McooUHTNu%2Fgiphy.gif
• Een passend salaris (€1800 – €2200 per maand, afhankelijk van ervaring)
• We bieden de ruimte voor eigen initiatieven en kennisdeling
• Gave klanten
• We zullen je voorzien in de middelen die jij nodig denkt te hebben om je werk goed uit te kunnen voeren
• We geven je eigen verantwoordelijkheid in je werk
• Met grote regelmaat gezellige borrels op donderdag of vrijdag

Zie je ons zitten?
Leuk! Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie en CV naar chris(apenstaartje)screenimpact.nl of bel naar 020-8200162. Heb je vragen of wil je meer info? Kijk dan op de website Screenimpact.nl of bel/mail ons. We sturen je dan uiteraard onze reactie.