Theater

Bekijk hier de ervaringen van ScreenImpact gebruikers

Waarom narrowcasting?

Uw huidige bezoekers tot nieuw bezoek inspireren? Dat kan stijlvol, gemakkelijk en snel met de narrowcasting van ScreenImpact, geheel in uw eigen huisstijl!

Combineer trailers, foto’s en posters met algemene mededelingen en dynamische feeds. U kunt de presentaties op ieder gewenst moment aanpassen, waardoor u altijd de volledige controle houdt over de content op uw schermen en deze altijd up-to-date is.

ScreenImpact is marktleider in de Nederlandse theaters en schouwburgen met al meer dan 32 aangesloten theaters.

Informeer uw bezoekers over uw totale programmering

Stimuleer een bezoek aan uw café of restaurant

Digitaliseer uw posters!

Bespaar tijd, kosten én papier

Veel gebruikt voor:

Promotie voorstellingen
Promotie voorstellingen
Vervanging papieren posters
Vervanging papieren posters
Mededelingen
Mededelingen
Sponsoren
Sponsoren
Social feeds
Social feeds
Reisinformatie
Reisinformatie
Bewegwijzering
Bewegwijzering
Horeca
Horeca

Gebruiksvriendelijke software

Geen ingewikkelde handleidingen of uitgebreide trainingen, maar intuïtieve web-based software waarmee u direct aan de slag kunt. U maakt moeiteloos op een visuele manier een eigen presentatie met door u geselecteerde items, in de volgorde die u verkiest.

Inclusief content op maat

Wij verzamelen aantrekkelijk beeldmateriaal van uw programmering, zoals narrowcasting-trailers, digitale posters en foto’s in de hoogst mogelijke resolutie.
Deze content wordt automatisch aangevuld en voor u klaar gezet zodat deze direct kan worden gebruikt.

Uw eigen huisstijl

Onze narrowcasting is úw visitekaartje. Geen standaard templates met kleine wijzigingen: alles wordt naar de wensen en de huisstijl van de klant ingericht.

Koppeling kassa-systeem

Door onze software te koppelen aan uw kassa-systeem is uw narrowcasting altijd voorzien van de laatste voorstellingsinformatie. Bij het maken van een presentatie wordt informatie zoals titel, gezelschap, datum, tijd en locatie automatisch ingevoerd.

Dynamische feeds

Naast de door ons aangeleverde content kunt u uiteraard de presentatie aanvullen. Dit kan met zelf geupload materiaal, of met de door ons aangeleverde dynamische feeds. U heeft bijvoorbeeld de beschikking over een Twitter-feed, het weerbericht, het laatste nieuws of actuele trein vertrektijden.

Altijd up-to-date

U kunt er bij het maken van een presentatie voor kiezen om de voorstellingen die geweest zijn, automatisch te laten verdwijnen uit de presentatie. Zo blijft uw presentatie altijd up-to-date, zonder dat u er naar om hoeft te kijken.

Wat vinden anderen?

Stadsschouwburg Utrecht

Stadsschouwburg Utrecht is het grootste theater in Utrecht en omstreken en biedt een veelzijdig cultureel programma voor jong en oud. Het theater is onlangs grondig gerenoveerd en voldoet nu nog [...]


LEES MEER

Wilminktheater, Enschede

Het Wilminktheater, De Kleine Willem en het Muziekcentrum Enschede zijn gezamenlijk de grootste aanbieders van theatervoorstellingen en concerten in het oosten van het land. ScreenImpact verzorgt [...]


LEES MEER

Flint Theater, Amersfoort

Theater De Flint in Amersfoort is in de zomer van 2014 grondig gerenoveerd. Bij deze renovatie is er voor gekozen om aan de slag te gaan met de narrowcasting en digitale posters van ScreenImpact. [...]


LEES MEER

Wat zijn de kosten?

De maandelijkse kosten worden bepaald door het aantal schermen per vestiging waarvoor de software wordt gebruikt. Met één scherm kunt u al aan de slag voor maar €55 per maand! Met ieder volgend scherm nemen de kosten toe met €15 per maand.

Dit is inclusief:

  • Licentie voor gebruik van de software, met altijd de laatste updates
  • Uitgebreide features, zoals geavanceerde planningsmogelijkheden en widgets met dynamische content
  • Cloud-hosting en backups van alle content
  • Klantenservice
  • Vijf op maat ontworpen templates in uw huisstijl

De ScreenImpact narrowcasting-software maakt gebruik van high-end mediaspelers met aankoopkosten van € 250 per stuk. De software werkt probleemloos op bestaande apparatuur, zoals aanwezige schermen of projectoren. Uiteraard kunnen wij ook elk gewenst scherm leveren tegen een scherpe prijs, wij denken graag met u mee over de beste oplossing. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Alle prijzen zijn exclusief 21 % BTW.

Contactgegevens

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief.

Heeft u een vraag? Stel hem hier en dan komen wij z.s.m. bij u terug!

* verplicht