Theater

Bekijk hier de ervaringen van ScreenImpact gebruikers

Waarom narrowcasting?

Uw huidige bezoekers tot nieuw bezoek inspireren? Dat kan stijlvol, gemakkelijk en snel met de narrowcasting van ScreenImpact, geheel in uw eigen huisstijl!

Combineer trailers, foto’s en posters met algemene mededelingen en dynamische feeds. U kunt de presentaties op ieder gewenst moment aanpassen, waardoor u altijd de volledige controle houdt over de content op uw schermen en deze altijd up-to-date is.

ScreenImpact is marktleider in de Nederlandse theaters en schouwburgen met al meer dan 32 aangesloten theaters.

Informeer uw bezoekers over uw totale programmering

Stimuleer een bezoek aan uw café of restaurant

Digitaliseer uw posters!

Bespaar tijd, kosten én papier

Veel gebruikt voor:

Promotie voorstellingen
Promotie voorstellingen
Vervanging papieren posters
Vervanging papieren posters
Mededelingen
Mededelingen
Sponsoren
Sponsoren
Social feeds
Social feeds
Reisinformatie
Reisinformatie
Bewegwijzering
Bewegwijzering
Horeca
Horeca

Gebruiksvriendelijke software

Geen ingewikkelde handleidingen of uitgebreide trainingen, maar intuïtieve web-based software waarmee u direct aan de slag kunt. U maakt moeiteloos op een visuele manier een eigen presentatie met door u geselecteerde items, in de volgorde die u verkiest.

Inclusief alle content op maat

U heeft automatisch de beschikking over aantrekkelijk beeldmateriaal van uw totale programmering. Wij produceren exclusieve narrowcasting-trailers en zorgen voor foto’s en digitale posters in de hoogst mogelijke resolutie.

Alle content staat dus klaar en kan direct aan uw presentaties toegevoegd worden. Dit bespaart uw medewerkers een hoop tijd.

Uw eigen huisstijl

Onze narrowcasting is úw visitekaartje. Geen standaard templates met kleine wijzigingen: alles wordt naar de wensen en de huisstijl van de klant ingericht.

Koppeling kassa-systeem

Door onze software te koppelen aan uw kassa-systeem is uw narrowcasting altijd voorzien van de laatste voorstellingsinformatie. Bij het maken van een presentatie wordt informatie zoals titel, gezelschap, datum, tijd en locatie automatisch ingevoerd.

Dynamische feeds

Naast de door ons aangeleverd content kunt u uiteraard de presentatie aanvullen. Dit kan met zelf geupload materiaal, of met de door ons aangeleverde dynamische feeds. U heeft bijvoorbeeld de beschikking over een Twitter-feed, het weerbericht, het laatste nieuws of actuele trein vertrektijden.

Altijd up-to-date

U kunt er bij het maken van een presentatie voor kiezen om de voorstellingen die geweest zijn, automatisch te laten verdwijnen uit de presentatie. Zo blijft uw presentatie altijd up-to-date, zonder dat u er naar om hoeft te kijken.

Wat vinden anderen?

Stadsschouwburg Utrecht

Stadsschouwburg Utrecht is het grootste theater in Utrecht en omstreken en biedt een veelzijdig cultureel programma voor jong en oud. Het theater is onlangs grondig gerenoveerd en voldoet nu nog [...]


LEES MEER

Wilminktheater, Enschede

Het Wilminktheater, De Kleine Willem en het Muziekcentrum Enschede zijn gezamenlijk de grootste aanbieders van theatervoorstellingen en concerten in het oosten van het land. ScreenImpact verzorgt [...]


LEES MEER

Flint Theater, Amersfoort

Theater De Flint in Amersfoort is in de zomer van 2014 grondig gerenoveerd. Bij deze renovatie is er voor gekozen om aan de slag te gaan met de narrowcasting en digitale posters van ScreenImpact. [...]


LEES MEER

Wat zijn de kosten?

  • digitale posters
  • publiciteitsfoto’s
  • video’s

ScreenImpact: Theatre bestaat uit verschillende modules. U kunt de narrowcasting-module (video’s en foto’s) en de poster-module (digitale posters) zowel los als afzonderlijk afnemen.

De eenmalige configuratiekosten bedragen € 375. De installatie van het systeem wordt op uurbasis gefactureerd (à € 65 per uur).

* U ontvangt € 100 korting indien u een promo van 1eRang.nl opneemt en akkoord gaat met onze conversie-regeling. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.

Het ‘content only’ abonnement

Wilt u gebruik maken van ons materiaal voor uw eigen narrowcasting- systeem? Dan zijn onze ‘content only’ abonnementen iets voor u. 
Met ons narrowcasting abonnement ontvangt u onze exclusief geproduceerde narrowcasting-trailers en pers- en scène-foto’s van uw gehele programmering. Dit abonnement kost € 295 per maand. Als u 
de commercial van 1eRang.nl opneemt krijgt u direct € 100 korting en betaalt u slechts € 195 per maand. Bent u op zoek naar digitale posters voor uw gehele programmering? Maak dan gebruik van ons digitale posters abonnement. Voor maar € 95 per maand ontvangt u alle posters die voor u relevant zijn.

Contactgegevens

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief.

Heeft u een vraag? Stel hem hier en dan komen wij z.s.m. bij u terug!

* verplicht