Tweede Polette-winkel over naar ScreenImpact

IMG_0560Na Polette Amsterdam maakt nu ook Polette Utrecht gebruik van onze narrowcasting. Sinds vandaag draait onze software op twee schermen in de Utrechtse vestiging van de Franse opticien.

Polette is een snelgroeiende opticien die zowel online als offline opereert in Nederland en Frankrijk. Zij brengen sinds 2011 een ruime collectie betaalbare design brillen op de markt. Voor het aanspreken van nieuwe klanten en het verbeteren van hun communicatie op locatie hebben zij ScreenImpact ingeschakeld. Door het gebruik van ons systeem op de schermen in de winkels kan de opticien haar klanten optimaal van informatie voorzien en blijft het moderne en minimalistische karakter van de winkels intact. In de Amsterdamse vestiging hebben wij naast het installeren van onze software tevens een groot scherm achter de glazen gevel geplaatst. Zo kan Polette ook na sluitingstijd potentiële klanten blijven aanspreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw winkel of organisatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Recent nieuws

Leave a Comment