Over ScreenImpact

ScreenImpact levert narrowcasting-software op maat voor verschillende branches, zoals theaters, het onderwijs, musea, medische centra, detailhandel en zakelijke gebruikers. De narrowcasting van ScreenImpact onderscheidt zich door extreem gebruiksgemak in combinatie met grote flexibiliteit en uitgebreide mogelijkheden, zoals planning van verschillende presentaties, aansturing per scherm en geautomatiseerde presentaties middels koppelingen van kassas of voorraadbeheer. 

ScreenImpact kent geen ingewikkelde handleiding of dure cursussen en onderhoudscontracten, iedereen kan direct uit de voeten met onze makkelijke en intuïtieve software. De eigen vormgeving van iedere gebruiker is uitgangspunt zodat ScreenImpact herkenbaarheid en branding ondersteunt en versterkt.

Het team van ScreenImpact bestaat uit enthousiaste specialisten die u graag vertellen en uiteraard laten zien wat ScreenImpact voor u en uw organisatie kan betekenen. U bent altijd welkom in ons kantoor in De Hallen in Amsterdam, we komen graag langs voor een vrijblijvende presentatie en we kunnen onze software ook op afstand demonstreren middels video-conferencing.

Neem contact op en we plannen graag een demonstratie!

  • Marc Nelissen
    Marc Nelissen Directeur
  • Falco Tibben
    Falco Tibben Managing Director
  • Max Miermans
    Max Miermans Product Owner / Software Engineer

Contactgegevens

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief.

Heeft u een vraag? Stel hem hier en dan komen wij z.s.m. bij u terug!

* verplicht