• "Wij zijn onlangs gestart met de narrowcasting van Screenimpact en inmiddels willen we nooit meer terug naar de ‘ouderwetse’ Powerpoint-presentatie in de foyer. Mensen blijven staan bij de schermen. Het lokt, verrast, intrigeert, enthousiasmeert en amuseert."

  Laura Marcus Hoofd Marketing & Programmering // Agora - Lelystad
 • "Narrowcasting van Screenimpact heeft ons heel veel werk uit handen genomen en dat betekent voor ons een enorme lastenverlichting. We hebben er geen omkijken naar."

  Willemien van Lith Hoofd Marketing & Publiciteit // Meervaart - Amsterdam
 • "Het materiaal wordt op maat gemaakt en ziet er goed uit. Ons theater werkt nu enkele weken met dit narrowcasting systeem en we horen veel enthousiaste reacties van zowel bezoekers als onze eigen medewerkers. Bewegend beeld zegt zoveel meer dan statische foto's."

  Annick Beukers Hoofd Marketing & Educatie // Diligentia - Den Haag
 • "Het gebruik van het narrowcasting systeem van Screenimpact is zeer gebruiksvriendelijk. Het maken van presentaties gaat vlug en eenvoudig. Ook aanpassingen maken aan een bestaande presentatie is makkelijk. Het fijne van het systeem is dat iedereen het begrijpt na een korte uitleg. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van het systeem."

  Donata van Asselt Medewerker Marketing & Publiciteit // De Flint - Amersfoort
 • "Met het OPS kunnen wij bezoekers fragmenten laten zien van onze laatste programma’s, afgewisseld met informatie over al onze diensten en studio’s. Wij zijn een high-end bedrijf en gelukkig hebben we nu ook 
een high-end narrowcastingsysteem, dat nog steeds zo gebruiksvriendelijk is dat iedereen er mee uit de voeten kan. Een uitkomst!"

  Rob Rademakers Manager Sales // United Broadcast Facilities - Hilversum
 • "Met de software van Screenimpact kan ik al onze twaalf vestigingen centraal aansturen, maar ik kan tegelijkertijd overal lokale berichten plaatsen. Aan de verschillende balies kunnen medewerkers de meest up-to-date informatie invoeren en het is gelijk zichtbaar. De professionele software van Screenimpact erg gebruiksvriendelijk. Het persoonlijke contact met de medewerkers van Screenimpact is erg prettig. Ze zijn uitstekend bereikbaar en kunnen snel reageren met adequate oplossingen als we iets willen (veranderen)."  

  Vera Klepper-Prins Marketing & Communicatie // Oogziekenhuis Zonnestraal - 12 Vestigingen
 • "Zowel buiten als binnen zijn wij nu voorzien van prachtige nieuwe poster- en narrowcasting schermen bij Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, een enorme aanwinst en blikvanger voor het publiek! En ook belangrijk, het aansturen van de schermen gaat heel eenvoudig!"

  Carina ten Broeke Communicatie medewerker E-Commerce // Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede
 • "Onze ervaring met Screenimpact is uitstekend: binnen drie weken plaatsen, draaien én een goede service. Het systeem is daarbij heel eenvoudig en goed te bedienen: wij zijn er blij mee!"

  Rigt Oostenbrug Hoofd marketing // Schouwburg De Lawei
 • "In ons prachtige nieuwe theater mochten digitale poster-schermen niet ontbreken. Screenimpact heeft alles top in orde gemaakt. Zo fijn dat ze zich zo flexibel hebben opgesteld, dat was tijdens de nieuwbouw erg prettig werken!"

  Kim Smit Hoofd Marketing, PR & Programmering // Theater De Kampanje
 • "We werken sinds kort met het narrowcasting systeem van ScreenImpact en zijn daar erg tevreden mee. Het systeem is gemakkelijk in gebruik, alle afdelingen van de organisatie kunnen er mee werken. De implementatie verliep soepel, ondanks de krappe planning vanuit onze kant. Als we ergens tegenaan liepen, was er altijd een snel antwoord. Deze flexibele opstelling wordt erg gewaardeerd. We willen nu nog graag een aantal extra toepassingen doorvoeren in het systeem. Het is fijn dat alles mogelijk is, er wordt meegedacht en er snel geschakeld kan worden."

  Jasper Ongkiehong Projectteam Narrowcasting // NEMO Science Museum
 • "Screenimpact is zeer toegankelijk en klantvriendelijk en daarbij worden al onze vragen en problemen ook nog snel beantwoord en opgelost."

  Rosanne Faber Communicatiemedewerker // Revalidatiekliniek De Hoogstraat

Contactgegevens

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief.

Heeft u een vraag? Stel hem hier en dan komen wij z.s.m. bij u terug!

* verplicht