Museum

Bekijk de ervaringen van NEMO Science Museum

Waarom narrowcasting?

Informeer bezoekers over aankomende tentoonstellingen, rondleidingen en speciale acties. Met Screenimpact maakt u gemakkelijk en snel aantrekkelijke presentaties in uw eigen huisstijl. Ook kunt u zelf video’s, foto’s en dynamische feeds toevoegen.

Uw presentatie kunt u op ieder gewenst tijdstip aanpassen, waardoor u de volledige controle houdt over de content op de schermen. Het is met ons systeem mogelijk om vanaf één centraal punt verschillende locaties aan te sturen.

Informeer uw bezoekers optimaal

Breng uw exposities onder de aandacht

Communiceer speciale activiteiten

Toon uw bijzonderheden

Veel gebruikt voor:

Exposities
Exposities
Nieuws
Nieuws
Dagprogramma
Dagprogramma
Bezoekersinformatie
Bezoekersinformatie
Events
Events
Bewegwijzering
Bewegwijzering
Horeca
Horeca
Nieuws
Nieuws
Congressen
Congressen
Agenda
Agenda

Gebruiksvriendelijke software

Geen ingewikkelde handleidingen of uitgebreide trainingen, maar intuïtieve web-based software waarmee u direct aan de slag kunt. U maakt moeiteloos op een visuele manier een eigen presentatie met door u geselecteerde items, in de volgorde die u verkiest.

Alle soorten en maten content

In ons systeem kunt u alle soorten content gebruiken. U kunt gemakkelijk tekst, foto’s en video’s toevoegen aan uw presentaties. Zonder dat het u veel tijd kost, krijgen bezoekers aantrekkelijke presentaties voorgeschoteld. U kunt bezoekers bijvoorbeeld informeren over aankomende tentoonstellingen, starttijden van rondleidingen en de dag-aanbieding van het restaurant. U kunt deze informatie te allen tijde aanpassen. Naast deze persoonlijke informatie biedt ons systeem ook de mogelijkheid om dynamische content op te nemen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een Twitter-feed, nieuws-feeds, treinvertrektijden of de weersverwachting (Buienradar).

Uw eigen huisstijl

Onze narrowcasting is úw visitekaartje. Geen standaard templates met kleine wijzigingen: alles wordt naar de wensen en de huisstijl van de klant ingericht.

Persoonlijk contact

Wij geloven in korte lijnen en persoonlijk contact. Tijdens kantooruren kunt u altijd terecht bij onze helpdesk (telefonisch, via de chat of per e-mail). Buiten kantooruren hebben wij een noodnummer waar wij altijd op te bereiken zijn.

Ervaringen van ScreenImpact gebruikers

De Hallen, Amsterdam

In Amsterdam-West is in 2013 de voormalige tramremise volledig gerenoveerd en omgetoverd tot De Hallen Amsterdam. In dit bijzondere complex van 16.000 m2 zijn o.a. een 4-sterren hotel (Hotel De [...]


LEES MEER

NEMO Science Museum, Amsterdam

Sinds het najaar van 2015 is het NEMO Science Museum (Amsterdam) naar volle tevredenheid overgestapt naar ScreenImpact:
"We werken sinds kort met [...]


LEES MEER

Centerparcs

ScreenImpact verzorgt de narrowcasting voor CenterParcs Zandvoort. Het project begon met het plaatsen van twee schermen bij de receptie van het park. Na deze succesvolle implementatie is de [...]


LEES MEER

Wat zijn de kosten?

De maandelijkse kosten worden bepaald door het aantal schermen per vestiging waarvoor de software wordt gebruikt. Met één scherm kunt u al aan de slag voor maar €55 per maand! Met ieder volgend scherm nemen de kosten toe met €15 per maand.

Dit is inclusief:

  • Licentie voor gebruik van de software, met altijd de laatste updates
  • Uitgebreide features, zoals geavanceerde planningsmogelijkheden en widgets met dynamische content
  • Cloud-hosting en backups van alle content
  • Klantenservice
  • Vijf op maat ontworpen templates in uw huisstijl

De ScreenImpact narrowcasting-software maakt gebruik van high-end mediaspelers met aankoopkosten van € 250 per stuk. De software werkt probleemloos op bestaande schermen. Uiteraard kunnen wij ook elk gewenst scherm leveren tegen een scherpe prijs, wij denken graag met u mee over de beste oplossing. Wilt u gebruik maken van meer dan 10 schermen, of heeft u meer dan één vestiging? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

Alle prijzen zijn exclusief 21 % BTW.

Contactgegevens

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief.

Heeft u een vraag? Stel hem hier en dan komen wij z.s.m. bij u terug!

* verplicht