MKB & Retail

Bekijk hier de ervaringen van ScreenImpact gebruikers

Waarom narrowcasting?

Trek de aandacht van uw voorbijgangers met een aantrekkelijke en wervende productpresentatie met prijzen, acties en aanbiedingen.

In onze software zet u tekst, foto’s, video’s eenvoudig om in een professionele presentatie die bovendien geheel in uw eigen huisstijl vertoond wordt en altijd eenvoudig aan te passen is.

ScreenImpact is zeer gebruiksvriendelijk en vormt een betaalbare oplossing voor het werven van nieuwe klanten, het stimuleren van aankopen en het verbeteren van uw bedrijfscommunicatie.

Stimuleer aankopen

Toon acties en aanbiedingen

Bereik direct uw klanten

Optimale presentatie van uw hele assortiment

Veel gebruikt voor:

Sale
Sale
Openingstijden
Openingstijden
Aanbiedingen
Aanbiedingen
Events
Events
Social feeds
Social feeds
Branding
Branding

Gebruiksvriendelijke software

Geen ingewikkelde handleidingen of uitgebreide trainingen, maar intuïtieve web-based software waarmee u direct aan de slag kunt. U maakt moeiteloos op een visuele manier een eigen presentatie met door u geselecteerde items, in de volgorde die u verkiest.

Persoonlijk contact

Wij geloven in korte lijnen en persoonlijk contact. Tijdens kantooruren kunt u altijd terecht bij onze helpdesk: telefonisch, via de chat of per e-mail. Buiten kantooruren hebben wij een noodnummer waar wij altijd op te bereiken zijn.

Uw eigen huisstijl

Onze narrowcasting is úw visitekaartje. Geen standaard templates met kleine wijzigingen: alles wordt naar uw wensen en uw huisstijl ingericht.

Meerdere vestigingen

Ons systeem is bij uitstek geschikt voor retailers met meerdere vestigingen. Presentaties stuurt u eenvoudig vanuit het hoofdkantoor naar alle vestigingen. Ook kan het materiaal per vestiging worden aangepast of kan de vestiging eigen content toevoegen. Het hoofdkantoor kan toezicht houden en eventueel ook op afstand bij iedere vestiging wijzigingen doorvoeren.

Alle soorten en maten content

In ons systeem kunt u alle soorten content gebruiken. Dit kunnen tekstuele uitingen zijn: bijvoorbeeld het maandmenu en speciale arrangementen. Daarnaast kunt u video’s en foto’s naar eigen inzicht aan de presentatie toevoegen. Ook kunt u dynamische content plaatsen, zoals nieuws-feeds, social media en de weersverwachting. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ervaringen van ScreenImpact gebruikers

Hilverda de Boer, De Kwakel

Hilverda de Boer is sinds de zomer van 2016 klant van ScreenImpact. De bloemengroothandel uit De Kwakel, nabij Aalsmeer, verkoopt snijbloemen en snijgroen aan bedrijven in Europa, Noord-Amerika, [...]


LEES MEER

De Hallen, Amsterdam

In Amsterdam-West is in 2013 de voormalige tramremise volledig gerenoveerd en omgetoverd tot De Hallen Amsterdam. In dit bijzondere complex van 16.000 m2 zijn o.a. een 4-sterren hotel (Hotel De [...]


LEES MEER

Wat zijn de kosten?

De maandelijkse kosten worden bepaald door het aantal schermen per vestiging waarvoor de software wordt gebruikt. Met één scherm kunt u al aan de slag voor maar €55 per maand! Met ieder volgend scherm nemen de kosten toe met €15 per maand.

Dit is inclusief:

  • Licentie voor gebruik van de software, met altijd de laatste updates
  • Uitgebreide features, zoals geavanceerde planningsmogelijkheden en widgets met dynamische content
  • Cloud-hosting en backups van alle content
  • Klantenservice
  • Vijf op maat ontworpen templates in uw huisstijl

De ScreenImpact narrowcasting-software maakt gebruik van high-end mediaspelers met aankoopkosten van € 250 per stuk. De software werkt probleemloos op bestaande schermen. Uiteraard kunnen wij ook elk gewenst scherm leveren tegen een scherpe prijs, wij denken graag met u mee over de beste oplossing. Wilt u gebruik maken van meer dan 10 schermen, of heeft u meer dan één vestiging? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

Alle prijzen zijn exclusief 21 % BTW.

Contactgegevens

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief.

Neem contact op

* verplicht