Medisch

Bekijk de ervaringen van Medisch Centrum Wetering

Waarom narrowcasting?

Informeer uw patiënten op een aantrekkelijke en moderne manier. Gebruik tekst, foto’s, video’s en maak eenvoudig een presentatie die bij uw organisatie past. Denk bijvoorbeeld aan informatie over wachttijden en behandelingen. Ook kunt u op de schermen dynamische content tonen zoals actuele verkeersinformatie, het laatste nieuws, het culturele aanbod in uw omgeving en de weersverwachting. De inhoud wordt getoond in uw eigen huisstijl en kan door iedere werknemer eenvoudig bediend worden.

Snel en met optimaal gebruiksgemak. En nog betaalbaar ook.

Verzacht de wachttijd van uw patiënten

Informeer uw bezoekers over uw werkwijze

Amuseer uw bezoekers met dynamische content

Communiceer de uitloop van de spreekuren

Veel gebruikt voor:

Wachttijden spreekuur
Wachttijden spreekuur
Voorlichting
Voorlichting
Communicatie belangenvereniging
Communicatie belangenvereniging
Mededelingen
Mededelingen
Thuisarts.nl informatie
Thuisarts.nl informatie
Culturele agenda
Culturele agenda
Weerbericht
Weerbericht
Voorstellen personeel
Voorstellen personeel
Laatste nieuws
Laatste nieuws

Totaal gebruiksgemak

Snel en makkelijk kunt u uw patiënten informeren met mededelingen en andere informatie die u van belang acht. Zonder ingewikkelde handleidingen of cursussen. U klikt simpelweg aan wat u wilt laten zien en maakt met ‘drag and drop’ één of meerdere presentaties, die u heel eenvoudig kunt inplannen. Het systeem is webbased en dus vanaf iedere werkplek te benaderen.

Meerdere vestigingen

Ons systeem is bij uitstek geschikt voor organisaties met meerdere locaties. Presentaties kunnen eenvoudig naar alle vestigingen worden verstuurd. Ook kan het materiaal per vestiging worden aangepast of kan er eigen content worden toegevoegd. De hoofdlocatie kan toezicht houden en eventueel ook op afstand bij iedere vestiging wijzigingen doorvoeren.

Uw eigen huisstijl

Onze narrowcasting is úw visitekaartje. Geen standaard templates met kleine wijzigingen: alles wordt naar uw wensen en uw huisstijl ingericht.

Wachttijden spreekuur

Wat door onze klanten uit de medische sector zeer hoog gewaardeerd wordt, is de mogelijkheid om informatie over de wachttijden te tonen. De baliemedewerker kan op ieder tijdstip de informatie op het scherm aanpassen, zodat patiënten in de wachtkamer altijd weten of een spreekuur uitloopt of niet. Een enorme service-verbetering!

Amuseer uw patiënten

Naast mededelingen over uw eigen praktijk of organisatie kunt ook dynamische content toevoegen aan uw presentaties. Bijvoorbeeld onze op maat gemaakte culturele agenda die het aanbod van musea en theaters in de buurt toont. De agenda wordt automatisch ververst, zodat de getoonde informatie altijd actueel is. Dit geldt ook voor een automatische feed met het laatste landelijke nieuws, de weersverwachting en verkeersinformatie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Medische content
(Thuisarts.nl & NPCF)

Met de optionele Thuisarts.nl-module krijgt u de beschikking over teksten en video’s van Thuisarts.nl. Deze informatie wordt maandelijks aangepast door de redactie van Thuisarts.nl. Naast de optionele Thuisarts.nl-module krijgt u ook de beschikking over materiaal van Patiëntenfederatie Nederland!

Ervaringen van ScreenImpact gebruikers

De Hoogstraat Revalidatie, Utrecht

De Hoogstraat is een toonaangevende medische kliniek voor specialistische revalidatie. De organisatie is landelijk bekend om zijn succesvolle integratie van patiëntenzorg, innovatieve projecten [...]


LEES MEER

Medisch Centrum Wetering, Amsterdam

Medisch Centrum Wetering in Amsterdam is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) gespecialiseerd in de behandeling van huidziekten en gynaecologische problemen. De narrowcasting van ScreenImpact is [...]


LEES MEER

Wat zijn de kosten?

De maandelijkse kosten worden bepaald door het aantal schermen per vestiging waarvoor de software wordt gebruikt. Met één scherm kunt u al aan de slag voor maar €55 per maand! Met ieder volgend scherm nemen de kosten toe met €15 per maand.

Dit is inclusief:

  • Licentie voor gebruik van de software, met altijd de laatste updates
  • Uitgebreide features, zoals geavanceerde planningsmogelijkheden, widgets met dynamische content, én speciaal voor de medische praktijk: actuele wachttijden
  • Cloud-hosting en backups van alle content
  • Klantenservice

De ScreenImpact narrowcasting-software maakt gebruik van high-end mediaspelers met aankoopkosten van € 250 per stuk. De software werkt probleemloos op bestaande schermen. Uiteraard kunnen wij ook elk gewenst scherm leveren tegen een scherpe prijs, wij denken graag met u mee over de beste oplossing. Wilt u gebruik maken van meer dan 10 schermen, of heeft u meer dan één vestiging? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

Alle prijzen zijn exclusief 21 % BTW.

Contactgegevens

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief.

Neem contact op

* verplicht