De unieke features van ScreenImpact

Uw complete agenda communiceren op één scherm, in uw huisstijl.

Geen papieren posters nodig: geen inspanning en geen drukkosten!

Af te wisselen met andere uitingen, zoals mededelingen of acties.

Probleemloos in gebruik te nemen, ook op uw bestaande scherm(en).

U kunt de totale agenda en het dagprogramma af laten wisselen.

                             Ladderplay

Op één scherm uw complete actuele agenda, automatisch, altijd up-to-date.
Met LadderPlay informeert u optimaal, zonder dat u er zelf enig omkijken naar heeft!

Kosten LadderPlay-module
€ 40 per maand, exclusief player/scherm.
Exclusief eenmalige kosten koppeling CRM of website.

                             Digital Menu

Laat zien wat u in huis heeft met het Digital Menu van ScreenImpact! Of u nu vakanties, gerechten of voorstellingen verkoopt: een uitgebreid aanbod verdient een heldere “menukaart”

Het Digital Menu van ScreenImpact stelt u in staat om uw gehele menu te communiceren, terwijl tegelijkertijd de items om beurten worden uitgelicht. Een ontzettend handige tool om uw doelgroep te voorzien van extra informatie over uw aanbod.

Uitgebreide informatie overzichtelijk in beeld

Dynamische pricing met optimale attentie waarde

Af te wisselen met andere uitingen, zoals advertenties of mededelingen

Eenvoudige selectie d.m.v. aparte account voor uw personeel

Deze toepassing kan gebruikt worden voor een theater-agenda, vakantiebestemmingen, sushi-gerechten, verschillende types bier (zoals onderstaande foto van Digital Menu-klant de Jopenkerk, in Haarlem) en nog veel meer. Professioneel, overzichtelijk en effectief!
De vormgeving van het menu wordt geheel op maat gemaakt en het systeem is zo gebruiksvriendelijk dat zowel de marketingafdeling als uzelf de informatie snel en gemakkelijk kan aanpassen.
ScreenImpact levert naast het Digital Menu natuurlijk ook reguliere narrowcasting-software, en indien gewenst schermen: van groot tot klein, voor binnen en buiten.

Kosten: de Digital Menu-module kost maandelijks €40, plus de basislicentie en licentie per scherm binnen uw organisatie.

Alle features van ScreenImpact op een rij

Webbased software

Onze software is webbased en volledig benaderbaar vanuit de browser. Dit betekent dat er geen programma’s lokaal geïnstalleerd hoeven te worden. De software is daardoor te gebruiken op iedere gewenste locatie op elk apparaat met een internetverbinding en moderne browser (Google Chrome, Safari, Firefox).

 

Volledig HTML5

Onze narrowcasting player is volledig in HTML5 uitgevoerd. Dat betekent dat we vrij zijn in de content en het toevoegen van dynamische content en extra functionaliteiten. Heeft u een specifieke (maat)wens? Vraag naar de mogelijkheden en we doen u graag een voorstel!

Laat iedere willekeurige website zien

U kunt heel eenvoudig iedere willekeurige webpagina aan uw presentatie toevoegen. Vanuit de interface kunt u via een enkele muisklikken de website selecteren en gebruiken in de presentatie. Erg handig om bijvoorbeeld een pagina van uw eigen website te tonen of die van een bezoeker of gast.

Intuïtieve upload van afbeeldingen met uitgebreide mogelijkheden

U kunt zelf heel eenvoudig afbeeldingen uploaden in ScreenImpact. Standaard worden de afbeeldingen al automatisch geschaald naar de juiste afmetingen. U kunt ook meerdere afbeeldingen tegelijk uploaden (batch upload). Tevens is het mogelijk om de afbeeldingen gelijk bij te snijden (croppen) tijdens het uploaden. Zo hoeft u de afbeeldingen dus niet zelf voor te bereiden maar kunt u gelijk aan de slag.

Intuïtieve upload van video’s: alle gangbare video formaten kunnen direct worden geupload

Ook video’s kunt u heel eenvoudig toevoegen. Deze worden automatisch geschaald en geconverteerd naar het juiste bestandsformaat. U kunt o.a. bestanden met een mov, mp4, flv, swf, avi, webm of wmv extensie direct uploaden!

Video’s van Youtube kunnen worden gebruikt door het simpelweg plakken van een URL

Indien u een video van Youtube wilt toevoegen aan de presentatie hoeft u enkel de URL de selecteren en deze te plakken in de software. De video wordt dan automatisch gedownload en geconverteerd naar het juiste formaat. Zo houdt u altijd de beschikking over de video, zelfs als deze van Youtube verwijderd wordt.

Controleren en herstarten van players op afstand

Vanuit de software kunt u met één druk op de knop de status van alle players controleren. Tevens kunt u deze op afstand herstarten.

Preview van actueel beeld op het scherm vanuit de interface

Wilt u weten wat er precies draait op uw schermen? Uiteraard hoeft u niet naar de schermen te lopen maar kunt u vanuit de software een screenshot bekijken van uw schermen.

Aan- en uitzetten van scherm via interface

Vanuit de software kunt u ook uw schermen aan- en uitzetten. Hiervoor is een optionele extra adapter nodig.

Ideaal voor exploitatie door advertenties

Indien gewenst kunt u uiteraard uw schermen exploiteren door het inzetten van advertenties. Hierdoor kunt u eenvoudig de investering terugverdienen!

Culturele agenda

Door onze samenwerking met 1eRang.nl – de meest complete uitagenda van Nederland – kunnen wij u een culturele agenda op maat aanbieden. In deze optionele module blikken wij voor uw regio vooruit wat er op cultureel gebied te doen is. Unieke en aantrekkelijke content die door de bezoekers erg gewaardeerd wordt!

 

Uitstekende service & persoonlijk contact. Altijd bereikbaar via telefoon, chat en mail. Ook buiten kantooruren!

Wij geloven in korte lijnen en persoonlijk contact. Tijdens kantooruren kunt u altijd terecht bij onze helpdesk (telefonisch, via de chat of per e-mail). Buiten kantooruren hebben wij een noodnummer waar wij altijd bereikbaar zijn.

Zowel cloud als on-premise server zijn mogelijk

U kunt uw schermen aansluiten op onze cloud server. Maar indien u liever een server in uw lokale netwerk wenst is dit ook mogelijk (on-premise server).

Zeer brede kennis en ervaring op hardware gebied: advies, verkoop en installatie van bevestiging, schermen, behuizingen, etc.

Wij adviseren u ook graag voor de aanschaf en installatie van de benodigde hardware. Wij hebben een zeer brede kennis en ervaring op het gebied van schermen, beugels, behuizingen, etc.

Contentstudio: ruim ervaring in productie van video en animaties en ontwerp van huisstijlen en templates

Wij hebben ruime ervaring in productie van video en animaties en ontwerp van huisstijlen en templates. We helpen u hier graag mee.

Wachttijdensysteem voor huisartsen en andere medische instellingen

ScreenImpact: Medical beschikt over een zeer intuïtief wachttijden systeem. Hiermee kunt u heel eenvoudig het uitlopen van uw spreekuur bijhouden. De patiënten in uw wachtkamer zijn hierdoor altijd op de hoogte van de actuele wachttijden.

Speciale medische content: Thuisarts.nl module en NPCF materiaal!

ScreenImpact: Medical beschikt over rijke en diverse medische content. Zo heeft u de beschikking over materiaal van het NPCF en actueel materiaal van Thuisarts.nl.

Interactieve software

We denken graag met u mee over de mogelijkheden voor interactieve narrowcasting. Denk bijvoorbeeld aan videobellen bij een onbemande receptie!

Uitgebreide planmogelijkheden

Onze software heeft uitgebreide planmogelijkheden. Zo kunt u uiteraard uw presentaties heel makkelijk inplannen voor uw schermen. In een kalender overzicht kunt u de presentaties inplannen. U kunt deze planningen éénmalig uitvoeren, maar uiteraard kunt u deze ook dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks herhalen.

Daarnaast kunt u ook nog de losse items uit uw presentatie inplannen. Hiermee kunt u eenvoudig items automatisch uit uw presentatie laten verwijderen, of u kunt items alvast toevoegen zonder dat ze gelijk zichtbaar zijn op het scherm.

Dynamische feeds & widgets

ScreenImpact heeft standaard dynamische feeds & widgets beschikbaar die u aan uw presentatie kunt toevoegen. Deze feeds zijn altijd automatisch actueel en u heeft er dus geen omkijken naar. Zo kunt u bijvoorbeeld het weerbericht, het laatste nieuws, een Twitter-feed of treinvertrektijden toevoegen. Heeft u een specifieke wens? We ontwikkelen dan graag een widget op maat voor u!

Maatwerk koppelingen (bv. websites, kassa-systemen of Sharepoint)

We ontwikkelen graag maatwerk koppelingen voor u. Voor onze theater klanten maken wij bijvoorbeeld koppelingen tussen onze software en de kassa-systemen, waardoor altijd de laatste informatie beschikbaar is. Ook bv. Sharepoint koppelingen kunnen we eenvoudig en snel integreren.

Templates op maat

Onze narrowcasting is úw visitekaartje. Geen standaard templates met kleine wijzigingen: alles wordt naar de wensen en de huisstijl van de klant ingericht.

Maak zelf eenvoudig content aan in de software

Aan de hand van de op maat gemaakte templates kunt u eenvoudig content aan maken in de software. Simpelweg door tekst te typen en eventueel een afbeelding of video te selecteren maakt u automatisch content in uw huisstijl! Zonder enige kennis van grafische programma’s maakt iedereen zo hoogwaardige content aan!

Contactgegevens

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief.

Heeft u een vraag? Stel hem hier en dan komen wij z.s.m. bij u terug!

* verplicht