Theaters

Het Wilminktheater, De Kleine Willem en het Muziekcentrum Enschede zijn gezamenlijk de grootste aanbieders van theatervoorstellingen en concerten in het oosten van het land. ScreenImpact verzorgt voor alle drie de vestigingen de narrowcasting en digitale posters. In totaal heeft ScreenImpact maar liefst 69 schermen in de verschillende vestigingen geplaatst.

“Zowel buiten als binnen zijn wij nu voorzien van prachtige nieuwe poster- en narrowcasting-schermen. Een enorme aanwinst en blikvanger voor het publiek. En ook belangrijk, het aansturen van de schermen gaat heel eenvoudig!”

Carina ten Broeke // Communicatie medewerker E-Commerce

Wilmink_gevelSinds 2014 verzorgt ScreenImpact de software en de content voor het Wilminktheater. In eerste instantie werd het systeem aangesloten op de al aanwezige hardware. Toen eind 2014 De Kleine Willem na jaren weer open ging is het theater ook hier gelijk met de narrowcasting en digitale posters van ScreenImpact aan de slag gegaan. Achter de gevel van De Kleine Willem werden twee staande outdoor schermen geplaatst, waarmee het theater digitale posters van hun hele programmering kan tonen. Daarnaast werd het publiek via drie schermen in de foyers op de hoogte gehouden van de programmering van het theater.

In de zomer van 2015 is ScreenImpact opnieuw bij het Wilminktheater en het Muziekcentrum aan de slag gegaan. De oude schermen van het Wilminktheater werden vervangen door 13 nieuwe schermen en daarnaast heeft ScreenImpact in totaal 51 schermen voor de digitalisering van de posters geplaatst. Aan buitenkant van het theater zijn 8 outdoor poster-schermen geplaatst. Deze professionele outdoor schermen zijn een enorme blikvanger waarmee de programmering optimaal onder de aandacht gebracht kan worden.

Benieuwd wat ScreenImpact voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Vergelijkbare cases