Office, Retail / MKB

united_1-vestigingSinds 2013 verzorgt ScreenImpact de narrowcasting in het kantoor van United, een Nederlands facilitair bedrijf dat zich bezighoudt met o.a. (meer)cameraregistraties, satellietverbindingen op locatie, registraties en allerlei andere technische diensten gericht op de tv-wereld. Het bedrijf heeft zich gevestigd op het Media Park in Hilversum en is hard bezig zich verder te ontwikkelen.

“Met ScreenImpact kunnen wij bezoekers fragmenten laten zien van onze laatste programma’s, afgewisseld met informatie over al onze diensten en studio’s. Wij zijn een high-end bedrijf en gelukkig hebben we nu ook
een high-end narrowcastingsysteem, dat nog steeds zo gebruiksvriendelijk is dat iedereen er mee uit de voeten kan. Een uitkomst!”

Rob Rademakers // Business Unit Manager

Sinds 2013 verzorgt ScreenImpact de narrowcasting in de lobby van het kantoor van United. Door middel van twee grote beeldschermen worden de bezoekers van United op de hoogte gebracht van de laatste activiteiten. De nadruk in de narrowcasting ligt, passend bij een mediabedrijf als United, op video. Niet alleen krijgen bezoekers door het uitzenden van attractieve video’s via de schermen een duidelijk beeld van de kwaliteiten van United, ook versterkt het de uitstraling van het bedrijf.

Benieuwd wat ScreenImpact voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Vergelijkbare cases