Retail / MKB

“ScreenImpact bestaat uit een team jonge mensen die ons helpt om ook offline een ‘connected’ omgeving te creëren met informatie, design en beleving als uitgangspunten voor onze narrowcasting in de winkel. De service verdient een pluim!”

Florijn Steenhuisen // Brand manager Nederland

PolettePolette is een snelgroeiende opticien die zowel online als offline opereert in Nederland en Frankrijk. Zij brengen sinds 2011 een ruime collectie betaalbare design brillen op de markt. Voor het aanspreken van nieuwe klanten en het verbeteren van hun communicatie op locatie, hebben zij ScreenImpact ingeschakeld om in hun gloednieuwe winkel in Amsterdam diverse schermen op te hangen.

ScreenImpact heeft op verzoek van Polette achter de glazen gevel een groot scherm geplaatst, waardoor de uitingen van Polette dag en nacht zichtbaar zijn voor iedere voorbijganger. Tevens zijn binnen twee schermen geplaatst, waardoor de opticien ook binnen haar klanten optimaal van informatie kan voorzien, zonder dat de moderne minimalistische uitstraling van de winkel verloren gaat.

Benieuwd wat ScreenImpact voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Vergelijkbare cases