Medisch

Oogziekenhuis Zonnestraal is een zelfstandig oogziekenhuis met twaalf vestigingen in Nederland. Sinds de zomer van 2014 verzorgt ScreenImpact de narrowcasting in alle vestigingen. De medewerkers van het ziekenhuis zijn zeer te spreken over het systeem:

“Met ScreenImpact kan ik onze twaalf vestigingen centraal aansturen en ik kan tegelijkertijd overal lokale berichten plaatsen. De professionele software is erg gebruiksvriendelijk en het persoonlijke contact met de medewerkers van ScreenImpact is erg prettig. Ze zijn uitstekend bereikbaar en reageren snel met adequate oplossingen als we iets willen veranderen.”

Vera Prins // Marketing & Communicatie Oogziekenhuis Zonnestraal

Zonnestraal_tijdelijkDe presentaties worden voor een belangrijk onderdeel gevuld en aangestuurd door de marketingafdeling op het hoofdkantoor. De schermen worden ingezet voor het weergeven van patiënteninformatie en promotionele doeleinden.

Daarnaast worden de wachtkamerschermen van Oogziekenhuis Zonnestraal ook gebruikt om de bezoekers te informeren over het eventuele uitlopen van het spreekuur. Dit kan zeer eenvoudig bijgehouden worden door de receptionisten van de verschillende vestigingen. Zij kunnen de standaard presentatie te allen tijde aanvullen met eigen content en de actuele wachttijden van de artsen van de specifieke vestiging gemakkelijk aanpassen.

Benieuwd wat ScreenImpact voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Vergelijkbare cases