Medisch

Medisch Centrum Wetering in Amsterdam is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) gespecialiseerd in de behandeling van huidziekten en gynaecologische problemen. De narrowcasting van ScreenImpact is al geruime tijd een belangrijk onderdeel van de communicatie en uitstraling van de praktijk:

“Patiënten direct kunnen informeren over het uitlopen van een spreekuur is voor ons het belangrijkst. We gebruiken de schermen echter ook om ons team voor te stellen, voor informatie over onze diensten en alles wat we verder willen communiceren. Het systeem is heel makkelijk in gebruik. Ik vind het ook belangrijk dat alles in onze huisstijl wordt weergegeven. De schermen zijn echt ons visitekaartje, net als onze folders. Wij zijn dus erg enthousiast en ook patiënten waarderen de schermen heel erg. Ook vanwege de bedrijfszekerheid en de prima prijs-prestatie verhouding kunnen we ScreenImpact bij al onze collega’s van harte aanbevelen.”

R.M.A. Krijnen // chef de clinique


In 2016 heeft Medisch Centrum Wetering een nieuwe dependence geopend. Ook op deze locatie verzorgt ScreenImpact de narrowcasting en zijn er inmiddels twee wachtkamerschermen geplaatst.

De spreekuren van beide vestigingen kunnen heel eenvoudig bijgehouden worden door het baliepersoneel. Naast de wachttijden bestaat de presentatie uit huishoudelijke mededelingen, patiëntinformatie, het laatste nieuws en berichtgeving over het weer. Tevens maakt Medisch Centrum Wetering gebruik van de culturele agenda van ScreenImpact. Patiënten worden zo op de hoogte gebracht van het huidige programma-aanbod in de Amsterdamse musea en theaters. Uit enquêtes van de kliniek blijkt dat patiënten de schermen zeer waarderen.

Benieuwd wat ScreenImpact voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Vergelijkbare cases