Medisch

de-linieScreenImpact heeft in 2014 twee wachtkamerschermen geplaatst bij Huisartsenpraktijk De Linie in Doesburg. Sindsdien maken ze naar grote tevredenheid gebruik van onze software. De praktijkmanager verzorgt het grootste deel van de presentatie en de assistentes houden de patiënten in de wachtkamer op de hoogte van de actuele wachttijden. Door middel van het intuïtieve wachttijden-systeem van ScreenImpact kunnen ze de actuele uitloop van de spreekuren met een paar klikken bijhouden.

In 2016 is de narrowcasting bij De Linie uitgebreid met twee extra schermen in de extra vestiging van de praktijk. De aansturing van de schermen vindt nog steeds centraal plaats.

Naast algemene praktijkinformatie, medische informatie, het weerbericht, het laatste nieuws en de actuele wachttijden heeft De Linie ook nog de culturele agenda van ScreenImpact opgenomen in de presentaties. In deze agenda wordt er vooruitgeblikt op alle culturele activiteiten in de regio. Door deze toevoeging probeert ScreenImpact een wachtkamerbezoek een stukje aangenamer te maken. Met resultaat! Bezoekers van de huisartenpraktijk waarderen de schermen zeer.

Benieuwd wat ScreenImpact voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Vergelijkbare cases