Office, Retail / MKB

HilverdaHilverda de Boer is sinds de zomer van 2016 klant van ScreenImpact. De bloemengroothandel uit De Kwakel, nabij Aalsmeer, verkoopt snijbloemen en snijgroen aan bedrijven in Europa, Noord-Amerika, Azië en het Midden-Oosten. Dit doen zij met 200 zeer betrokken medewerkers.

Voor het optimaliseren van de interne en externe communicatie is het bedrijf na een uitgebreide zoektocht, waarbij diverse narrowcasting-leveranciers zijn vergeleken, bij ScreenImpact terechtgekomen. De gebruiksvriendelijke software en het directe en persoonlijke contact vormden de doorslag om met ons in zee te gaan.

Om de bedrijfscommunicatie van Hilverda De Boer optimaal te laten verlopen, heeft ScreenImpact acht professionele schermen op de hoofdvestiging opgehangen. Zo is er een scherm bij de receptie geplaatst voor welkomstberichten en overige externe boodschappen. Ook zijn er schermen op zowel de werkvloer als in de kantine geplaatst voor het verbeteren van de interne communicatie. Via deze schermen worden de werknemers van het bedrijf op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en krijgen zij actuele informatie voorgeschoteld over de productie van die dag.

Benieuwd wat ScreenImpact voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Vergelijkbare cases