Office

cgi-lobbyCGI Group Inc, opgericht in 1976, is de op vijf na grootste onafhankelijke zakelijke en technologische dienstverlener ter wereld. Met 72.000 professionals in kantoren en wereldwijde service centra in Amerika, Europa, Azië en Oceanië biedt CGI een uitgebreide dienstenportfolio waaronder high-end bedrijfs- en IT-consulting, systeemintegratie, applicatieontwikkeling en –onderhoud, beheer van infrastructuur en meer dan 100 merkgebonden oplossingen.

In Nederland opereert CGI vanuit zes vestigingen verspreid over het hele land. In alle vestigingen verzorgt ScreenImpact sinds 2013 de narrowcasting. Dit varieert van een scherm in het kleinste kantoor tot dertien schermen in het Rotterdamse hoofdkantoor. De schermen worden ingezet voor zowel externe als interne communicatie. Zo is er in Rotterdam op alle verdiepingen een scherm geplaatst in de koffiecorner, zodat de medewerkers eenvoudig en snel op de hoogte kunnen gebracht worden van de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf.

CGI maakt gebruik van het master-client systeem van ScreenImpact. Hiermee kan de narrowcasting centraal worden aangestuurd door de communicatiemedewerkers en is er ruimte voor lokale inbreng. Vanuit Rotterdam wordt op deze wijze het grootste deel van de presentatie samengesteld, maar kunnen de andere medewerkers lokale mededelingen en activiteiten eenvoudig toevoegen aan de presentatie.

Daarnaast begeleidt ScreenImpact altijd de Town Hall meetings van CGI. De presentaties worden dan live uitgezonden op meerdere verdiepingen van het CGI hoofdkantoor in Rotterdam via de narrowcasting schermen van ScreenImpact. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen de medewerkers dankzij deze oplossing op het hoofdkantoor in Rotterdam de speech live volgen.

Benieuwd wat ScreenImpact voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Vergelijkbare cases