Café & restaurant

Bekijk hier de ervaringen van ScreenImpact gebruikers

Waarom narrowcasting?

Maak het verblijf van uw gasten nóg completer!

Met ScreenImpact maakt u gemakkelijk en snel aantrekkelijke en wervende presentaties over uw café of restaurant. Gebruik tekst, foto, video en dynamische content in elke gewenste volgorde en vertoon de presentatie in uw eigen huisstijl. De presentaties zijn op elk moment gemakkelijk aan te passen door iedere willekeurige medewerker. Zo blijft de door u geboden content altijd up-to-date.

Inspireer uw klanten met uw specialiteiten

Vervolmaak uw gastvrijheid

Toon acties en aanbiedingen

Creëer de sfeer die u belangrijk vindt

Veel gebruikt voor:

Menu
Menu
Openingstijden
Openingstijden
Prijslijst
Prijslijst
Reclame
Reclame
Aanbiedingen
Aanbiedingen
Events
Events

Gebruiksvriendelijke software

Geen ingewikkelde handleidingen of uitgebreide trainingen, maar intuïtieve web-based software waarmee u direct aan de slag kunt. U maakt moeiteloos op een visuele manier een eigen presentatie met door u geselecteerde items, in de volgorde die u verkiest.

Alle soorten en maten content

In ons systeem kunt u alle soorten content gebruiken. Dit kunnen tekstuele uitingen zijn over bijvoorbeeld het wisselende maandmenu, exclusieve gerechten, speciale activiteiten en aanbiedingen. Daarnaast kunt u video’s en foto’s naar eigen inzicht aan de presentatie toevoegen. Ook kunt u dynamische content plaatsen, zoals o.a. nieuws-feeds, social media en de weersverwachting.

Uw eigen huisstijl

Onze narrowcasting is úw visitekaartje. Geen standaard templates met kleine wijzigingen: alles wordt naar de wensen en de huisstijl van de klant ingericht.

Persoonlijk contact

Wij geloven in korte lijnen en persoonlijk contact. Tijdens kantooruren kunt u altijd terecht bij onze helpdesk (telefonisch, via de chat of per e-mail). Buiten kantooruren hebben wij een noodnummer waar wij altijd bereikbaar zijn.

Ervaringen van ScreenImpact gebruikers

De Hallen, Amsterdam

In Amsterdam-West is in 2013 de voormalige tramremise volledig gerenoveerd en omgetoverd tot De Hallen Amsterdam. In dit bijzondere complex van 16.000 m2 zijn o.a. een 4-sterren hotel (Hotel De [...]


LEES MEER

Centerparcs

ScreenImpact verzorgt de narrowcasting voor CenterParcs Zandvoort. Het project begon met het plaatsen van twee schermen bij de receptie van het park. Na deze succesvolle implementatie is de [...]


LEES MEER

Wat zijn de kosten?

De maandelijkse kosten worden bepaald door het aantal schermen per vestiging waarvoor de software wordt gebruikt. Met één scherm kunt u al aan de slag voor maar €55 per maand! Met ieder volgend scherm nemen de kosten toe met €15 per maand.

Dit is inclusief:

  • Licentie voor gebruik van de software, met altijd de laatste updates
  • Uitgebreide features, zoals geavanceerde planningsmogelijkheden en widgets met dynamische content
  • Cloud-hosting en backups van alle content
  • Klantenservice

De ScreenImpact narrowcasting-software maakt gebruik van high-end mediaspelers met aankoopkosten van € 250 per stuk. De software werkt probleemloos op bestaande schermen. Uiteraard kunnen wij ook elk gewenst scherm leveren tegen een scherpe prijs, wij denken graag met u mee over de beste oplossing. Wilt u gebruik maken van meer dan 10 schermen, of heeft u meer dan één vestiging? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

Alle prijzen zijn exclusief 21 % BTW.

Contactgegevens

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief.

Heeft u een vraag? Stel hem hier en dan komen wij z.s.m. bij u terug!

* verplicht