Bioscoop

Bekijk hier de ervaringen van ScreenImpact gebruikers

Waarom narrowcasting?

Bezoekers op een aantrekkelijke manier laten zien wat er speelt? Dat kan met de narrowcasting van ScreenImpact.

Maak een aantrekkelijke en wervende presentatie van aanbiedingen, filmtrailers en achtergrondinformatie, met stilstaand en bewegend materiaal, eenvoudig door u zelf gemaakt en uiteraard aan te passen voor elke gelegenheid. Ook ideaal voor de aankleding van uw business events!

Stimuleer de verkoop van food and beverages

Informeer & amuseer uw bezoekers

Toon acties en aanbiedingen

Inspireer uw bezoek met filmtrailers

Veel gebruikt voor:

Filmagenda
Filmagenda
Reclame
Reclame
Vervanging papieren posters
Vervanging papieren posters
Nieuwe films
Nieuwe films
Aanbiedingen
Aanbiedingen
Publieksinformatie
Publieksinformatie

Gebruiksvriendelijke software

De software van ScreenImpact kenmerkt zich door haar gebruiksvriendelijkheid. Geen ingewikkelde handleidingen of uitgebreide trainingen, maar intuïtieve web-based software waarmee u direct aan de slag kunt. U maakt moeiteloos op een visuele manier een eigen presentatie met door u geselecteerde items, in de volgorde die u verkiest.

Content op maat

ScreenImpact levert u trailers en zorgt voor beeld en digitale posters in de hoogst mogelijke resolutie van uw totale programmering. Als onze klant heeft u automatisch de beschikking over deze content.

Alle content staat dus klaar, daar hoeft u zelf niet meer achteraan!

Uw eigen huisstijl

Onze narrowcasting is úw visitekaartje. Dus geen standaard templates met kleine wijzigingen, maar alles ingericht naar uw wensen en huisstijl.

Koppeling kassa-systeem

Door onze software te koppelen aan uw kassa-systeem is uw narrowcasting altijd voorzien van de laatste informatie. Bij het maken van een presentatie wordt informatie zoals titel, acteurs, regisseur, datum, tijd en zaal automatisch ingevoerd.

Dynamische feeds

Naast de door ons beschikbaar gestelde content van uw programmering, kan de presentatie aangevuld worden met dynamische feeds. Voorbeelden van feeds die wij u kunnen aanbieden zijn een Twitter-feed, actuele vertrektijden, het laatste nieuws en het weerbericht.

Altijd up-to-date

U kunt er bij het maken van een presentatie voor kiezen om de voorstellingen die geweest zijn, automatisch te laten verdwijnen uit de presentatie. Zo blijft uw presentatie altijd up-to-date, zonder dat u er naar om hoeft te kijken.

Ervaringen van ScreenImpact gebruikers

Stadsschouwburg Utrecht

Stadsschouwburg Utrecht is het grootste theater in Utrecht en omstreken en biedt een veelzijdig cultureel programma voor jong en oud. Het theater is onlangs grondig gerenoveerd en voldoet nu nog [...]


LEES MEER

Wilminktheater, Enschede

Het Wilminktheater, De Kleine Willem en het Muziekcentrum Enschede zijn gezamenlijk de grootste aanbieders van theatervoorstellingen en concerten in het oosten van het land. ScreenImpact verzorgt [...]


LEES MEER

Flint Theater, Amersfoort

Theater De Flint in Amersfoort is in de zomer van 2014 grondig gerenoveerd. Bij deze renovatie is er voor gekozen om aan de slag te gaan met de narrowcasting en digitale posters van ScreenImpact. [...]


LEES MEER

Wat zijn de kosten?

De maandelijkse kosten worden bepaald door het aantal schermen per vestiging waarvoor de software wordt gebruikt. Met één scherm kunt u al aan de slag voor maar €55 per maand! Met ieder volgend scherm nemen de kosten toe met €15 per maand.

Dit is inclusief:

  • Licentie voor gebruik van de software, met altijd de laatste updates
  • Uitgebreide features, zoals geavanceerde planningsmogelijkheden en widgets met dynamische content
  • Cloud-hosting en backups van alle content
  • Klantenservice

De ScreenImpact narrowcasting-software maakt gebruik van high-end mediaspelers met aankoopkosten van € 250 per stuk. De software werkt probleemloos op bestaande schermen. Uiteraard kunnen wij ook elk gewenst scherm leveren tegen een scherpe prijs, wij denken graag met u mee over de beste oplossing. Wilt u gebruik maken van meer dan 10 schermen, of heeft u meer dan één vestiging? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

Alle prijzen zijn exclusief 21 % BTW.

Contactgegevens

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief.

Heeft u een vraag? Stel hem hier en dan komen wij z.s.m. bij u terug!

* verplicht