Bibliotheek

Bekijk hier de ervaringen van ScreenImpact gebruikers

Waarom narrowcasting?

Bezoekers op een duidelijke en laagdrempelige manier op de hoogte brengen van de collectie, cursussen, evenementen, workshops en het laatste nieuws?

Met de narrowcasting van ScreenImpact maakt u gemakkelijk presentaties met video, foto’s, posters, mededelingen, Twitter-feeds en reclame. In uw eigen vormgeving en volledig flexibel, waarbij u altijd de volledige controle houdt over de content op uw schermen.

Laat uw nieuwste aanwinsten zien

Informeer uw bezoekers

Promoot uw evenementen en cursussen

Ontlast uw balie-personeel

Veel gebruikt voor:

Nieuws
Nieuws
Uitbreiding collectie
Uitbreiding collectie
Bezoekersinformatie
Bezoekersinformatie
Cursussen & workshops
Cursussen & workshops
Evenementen
Evenementen

Gebruiksvriendelijke software

Geen ingewikkelde handleidingen of uitgebreide trainingen, maar intuïtieve web-based software waarmee u direct aan de slag kunt. U maakt moeiteloos op een visuele manier een eigen presentatie met door u geselecteerde items, in de volgorde die u verkiest.

Alle soorten en maten content

ScreenImpact is geschikt voor alle soorten en maten content: video-materiaal, foto’s van de collectie of medewerkers, maar ook mededelingen over uw diensten, openingstijden, tarieven en abonnementen. Ook is het mogelijk om dynamische content, zoals een Twitter-feed, nieuws-feeds, YouTube en de weersverwachting op te nemen.

Uw eigen huisstijl

Onze narrowcasting is úw visitekaartje. Dus geen standaard templates met kleine wijzigingen, maar alles ingericht naar uw wensen en huisstijl.

Persoonlijk contact

Wij geloven in korte lijnen en persoonlijk contact. Tijdens kantooruren kunt u altijd terecht bij onze helpdesk, telefonisch, via de chat of per e-mail. Buiten kantooruren hebben wij een noodnummer waarop wij altijd bereikbaar zijn.

Ervaringen van ScreenImpact gebruikers

De Hallen, Amsterdam

In Amsterdam-West is in 2013 de voormalige tramremise volledig gerenoveerd en omgetoverd tot De Hallen Amsterdam. In dit bijzondere complex van 16.000 m2 zijn o.a. een 4-sterren hotel (Hotel De [...]


LEES MEER

NEMO Science Museum, Amsterdam

Sinds het najaar van 2015 is het NEMO Science Museum (Amsterdam) naar volle tevredenheid overgestapt naar ScreenImpact:
"We werken sinds kort met [...]


LEES MEER

Centerparcs

ScreenImpact verzorgt de narrowcasting voor CenterParcs Zandvoort. Het project begon met het plaatsen van twee schermen bij de receptie van het park. Na deze succesvolle implementatie is de [...]


LEES MEER

Wat zijn de kosten?

De maandelijkse kosten worden bepaald door het aantal schermen per vestiging waarvoor de software wordt gebruikt. Met één scherm kunt u al aan de slag voor maar €55 per maand! Met ieder volgend scherm nemen de kosten toe met €15 per maand.

Dit is inclusief:

  • Licentie voor gebruik van de software, met altijd de laatste updates
  • Uitgebreide features, zoals geavanceerde planningsmogelijkheden en widgets met dynamische content
  • Cloud-hosting en backups van alle content
  • Klantenservice

De ScreenImpact narrowcasting-software maakt gebruik van high-end mediaspelers met aankoopkosten van € 250 per stuk. De software werkt probleemloos op bestaande schermen. Uiteraard kunnen wij ook elk gewenst scherm leveren tegen een scherpe prijs, wij denken graag met u mee over de beste oplossing. Wilt u gebruik maken van meer dan 10 schermen, of heeft u meer dan één vestiging? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

Alle prijzen zijn exclusief 21 % BTW.

Contactgegevens

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief.

Heeft u een vraag? Stel hem hier en dan komen wij z.s.m. bij u terug!

* verplicht